2e Golfwedstrijd van het seizoen op de mooie golfbaan van het Rijk van Nunspeet

0
1699
Golfbaan-Nunspeet-dubbele-green

Ook in 2017 organiseert de Golforganisatie van de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie, onder auspiciën van de NPSB,  een wedstrijd die meetelt voor het klassement Politiegolfer / -talent van het jaar. Wij zijn er trots op dat we deze wedstrijd kunnen laten spelen op de bosbaan “Het Rijk van Nunspeet”, gelegen aan Plesmanlaan 30 in Nunspeet. Het is één van de mooiste en uitdagendste golfbanen van Nederland.

De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 28 april 2017. De wedstrijd staat open voor alle (oud) politiemedewerkers en leden van de Koninklijke Marechaussee. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij meer deelnemers dan beschikbare plaatsen zal een reservelijst worden opgesteld. Het is ook mogelijk dat partners van deelnemers zich inschrijven. Zij zullen echter pas kunnen deelnemen als er nog plaatsen “over” zijn. Op uitnodiging van de organisatie kunnen ook gasten deelnemen.

Er zullen handicap categorieën worden samengesteld met een evenredige verdeling in handicap van 0 tot 54. Voor partners van deelnemers en gasten zal bij voldoende deelname een aparte categorie worden gevormd. Dames en heren worden in dezelfde categorieën ingedeeld.

Prijzen in de diverse categorieën op volgorde van behaalde stablefordpunten met handicapverrekening. Voor deze  categorieën zijn ieder drie prijzen beschikbaar. Bij een gelijk aantal punten is de speler met de laagste exact handicap winnaar.

Naast deze prijzen zijn er prijzen voor de longest drive dames, de longest drive heren en voor de neary. Deze prijzen kunnen door alle deelnemers gewonnen worden.

De kosten voor deze wedstrijd zijn voor politiemedewerkers en leden van de Koninklijke Marechaussee € 47,50. Voor anderen wordt € 55,00 in rekening gebracht. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en een Veluws keitje, is uw greenfee voldaan en ontvangt u na afloop een kleine bittergarnituur. Wilt u gebruik maken van een dagschotel kan dit voor de speciale prijs van

€ 12,50. Graag opgeven bij aanmelding. Slechts met toestemming van de organisatie mag u gebruik maken van een buggy. Een handicartpas is voldoende. De buggy dient u zelf te regelen.

Op verzoek van het Rijk van Nunspeet wordt er gespeeld op twee verschillende lussen: Oost-Zuid en Noord-Oost. Normaliter spelen alle deelnemers dezelfde lus maar voor deze wedstrijd is door het landelijk golfoverleg besloten om een uitzondering te maken. Op deze wijze kan de wedstrijd doorgaan en kunnen er maximaal 80 inschrijvingen worden geaccepteerd. De wedstrijdtafel is geopend vanaf 09.30 uur en de wedstrijd zelf start om 11.00 uur vanaf twee tees. Tussen 16.00 en 18.00 uur is er tijd voor een aperitief en de prijsuitreiking. Deze zal naar verwachting tegen 18.00 uur plaatsvinden. Zo snel mogelijk na de prijsuitreiking wordt gestart met het diner.

Uw inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen. Wilt u mee spelen vult u dan bijgaand inschrijfformulier zo snel mogelijk in.

Vriendelijke groet en tot ziens in Nunspeet,

Golforganisatie Landelijke Eenheid.