34e Texeltoertocht

0
1435
34ste Texel toertocht

Woensdag, 7 juni 2017

De politiesportvereniging Noord-Holland organiseert weer de traditionele Texeltoertocht.

Dit jaar wederom met de mogelijkheid om een deel van Texel wandelend te verkennen.

We starten weer met een redelijk snelle groep fietsers die niet harder dan 25 kilometer per uur mag rijden. Deze wordt voorgereden door rijders van de Texelse wielersportgroep. Daarnaast rijdt er een langzamere groep als daar animo voor is. Bovendien bestaat de mogelijkheid het eiland op eigen gelegenheid te verkennen. De inschrijving staat open voor leden van de NPSB, alsmede echtgenotes(en), vrienden en kennissen.

Ook dit jaar is er een mountainbike tocht. Deze start op het uiterste puntje van Texel, aan de kant van Den Helder en vervolgt dan naar het noorden over het strand naar de vuurtoren richting De Cocksdorp.

De start is om 09.00 uur in het onderkomen van de wielersportvereniging DOK gelegen aan de Guldemondweg te Den Helder. U kunt uw kleding daar laten liggen. Er is ruime parkeergelegenheid. We vertrekken met de boot van 09.30 uur vanaf Den Helder. We keren terug vanaf Texel met de boot van 17.00 uur, naar het onderkomen van Dok. Daar kunt u nog van een broodje genieten.

De vereniging is de laatste 33 jaar uitermate enthousiast geweest over de deelname aan de tocht. Schrijf op tijd in.

Inschrijfkosten

  • Medewerkers van de politie Noord-Holland gratis.
  • Overige deelnemers betalen 12 Euro.(bootkosten, eten, enz. inbegrepen)
  • U kunt betalen op NL53 INGB 0005241043 t.n.v. R.J.Slikker te Balk

Voor verdere info:
Rein Slikker, tel: 0514-602662 of 06-29058868. E-mail: r.j.slikker@home.nl of
Linda Slikker, Politie Noord-Holland Noord, tel.: 06 55710294

We hopen dat u gebruik wilt maken van de unieke gelegenheid om Texel te bezoeken. Het eiland is groot genoeg. Het is er bijna altijd mooi weer en het eten is uitstekend. Echt een dag om niet meer te vergeten!