44e GP SAKAL

0
1194
SAKAL

De herfst nodigt NPSB schutters altijd weer uit om de wapens op te pakken en naar onze zuiderburen te reizen. Al ruim 3 decennia gaan enkelen uit deze groep naar Genk om bij SAKAL, de Schuttersacademie, de krachten weer te meten met een grote groep internationale schutters, waaronder ook politiemensen uit Duitsland, België en Nederland.

Zij het nog niet zo spontaan door het warme weer, maar de blaadjes aan de bomen kleurden al aardig en dan begint het toch weer te kriebelen. Afspraak gemaakt en met 8 schutters richting Genk vertrokken. Op zo’n dag zijn wij met deze groep toch weer verantwoordelijk voor 17 wedstrijdstarts. Voor een enkeling een hele klus om je energie zodanig over de hele dag te spreiden, dat drie volledige wedstrijden tot een goed einde kunnen worden gebracht. En getraind als we zijn, lukt dat wel.

De resultaten waren desondanks wisselend. Zeker de mooie uitslagen niet te kort te willen doen, waren er een paar bij, die minstens tot nadenken dwingen. Het is zeker weer een goede basis om daar vandaan in 2020 te vertrekken. Want terugkomen doen we zeker.
Omdat de Grote Prijs van SAKAL een paar weken in beslag neemt, moeten we tot in december wachten totdat de NPSB schutters zich met de rest van het deelnemersveld kunnen vergelijken.

Download uitslagenlijst: Uitslagen SAKAL