Ambtenarenmarathon

0
177
Ambtenarenmarathon

Wie wint de titel “Snelste ambtenarenteam van Nederland”?

Wie zijn er sneller, de medewerkers van VWS, team Amstelveen, de juffen van De Bijenschans? Of jullie, team politie, qua uithoudingsvermogen een geduchte tegenstander voor alle andere ambtenaren?

20 september weten we het. Op die dag, op Sportcentrum Papendal -waar talenten worden klaargestoomd tot topsporters- gaan de teams de onderlinge strijd aan in de Ambtenaren-estafette-marathon. Teamwork; 10 m/v die elk 2×2,109 km lopen en het estafettestokje aan elkaar overdragen.  Voor de eer. Voor Fonds Gehandicaptensport, het maatschappelijk doel, zodat niemand buiten spel staat.

Durven jullie de strijd aan te gaan met de andere ambtenaren van Nederland? Schrijf je in via www.ambtenarenmarathon.nl

Inschrijfkosten zijn 275 euro per team (10 m/v), incl. een aantal loopclinics bij Atletiek Vereniging Zeist. De Kick off is vrijdag avond 18 mei.

En je loopt ook nog eens voor een ander

Laat je je kilometers sponsoren, dan help je ook nog eens de sporters met een handicap. Door als één team, schouder aan schouder, achter de sporters met een handicap te staan. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Help je mee? Gewoon, no-nonsense, die marathon even doen en de schouders eronder. Ben je dan op 20 september niet het snelste, ben je in ieder geval het sportiefste Ambtenaren team van Nederland.

Loop je als team 1.000 euro bij elkaar, dan vervallen de inschrijfkosten. Loop je als team minimaal 1.500 euro bij elkaar dan ding je mee naar leuke prijzen zoals als een thuiswedstrijd van Oranje met je team. Meer informatie op www.Ambtenarenmarathon.nl of www.fondsgehandicaptensport.nl/nieuws/ambtenarenmarathon/

Kenny v Weeghel

“Hi, ik ben Kenny van Weeghel, paralympisch en wereldkampioen wheelen en tevens sinds 2009 politiemedewerker binnen de informatieorganisatie.

Sport houdt me fysiek en mentaal fit, daagt me uit, en geeft me enorm veel voldoening. Jij wil toch ook dat iedereen kan sporten? Jij staat toch ook als een team achter alle sporters met een beperking?

Schrijf je dan nu in als team en ondersteun daarmee direct Fonds Gehandicaptensport!

Loop gezamenlijk in estafettevorm de Ambtenaren marathon op donderdag 20 september op Sportcentrum Papendal.

Zet ook een topprestatie neer in my personal backyard!”

Kenny van Weeghel, sinds 2009 werkzaam bij de Nationale Politie.
Download CV, klik HIER

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here