Buddy Obstacle Run Zutphen

0
111
buddy-obstacle-run

24 juni staat de BuddyRun Zutphen weer op het programma.

De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Het is het leukste sportieve uitje die ook nog eens VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK is!.

Deelnemers mogen elkaar helpen en kunnen er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalt. De obstacle run zelf is wel in het voor ons vertrouwde natuurgebied met volop bos en water. Hier zullen weer de meest uiteenlopende hindernissen worden opgebouwd. Van ‘klein’ tot kolossaal en van niet al te moeilijk tot super uitdagend. Uiteraard hoort een nat pak ook weer tot de mogelijkheden met nieuw het element “MODDER”.

Het parcours is bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken. Voor wedstrijdlopers is er een speciaal startvak om 9.15 uur. Voor hen is de ideale combinatie om eerst zelf te sporten en vervolgens als buddy mee te lopen met een gehandicapte deelnemer. Aanmelden als Buddy kan door een mail te sturen naar o.v.v. opgave Buddy!

De opbrengsten zijn voor Stichting Battle4Kids. Eventuele meeropbrengsten worden gebruikt voor ontwikkeling van van speciale hindernissen die zowel geschikt zijn voor reguliere sporters als deelnemers met een beperking. Dit draagt bij aan bereiken van het doel geïntegreerd sporten.

De organisatie is tevens nog op zoek naar vrijwilligers tijdens de run!

Voor meer info: www.buddyrun.nl

Download Flyer in PDF