Centrale judotraining politie/defensie.

0
2319
judo-training-politie-defensie-mei2016

De eerste gezamenlijke judotraining met de collega’s van defensie heeft onlangs plaatsgevonden. De training werd gehouden in de dojo op de Bernhardkazerne in Amersfoort en werd verzorgd door defensie judocoach Sander Schoen. Het accent lag op randori’s, na de warming up eerst tachi waza gevolgd door ne waza.
Er was sprake van een grote diversiteit aan judoka’s, dames, heren, (ex) wedstrijd judoka’s en recreanten.
De grootste groep bestond (nog) uit judoka’s van defensie, de politie was met 4 judoka’s present. In de toekomst hopen we op meer. De sfeer was zeer goed. Natuurlijk werd er hard geknokt maar de toppers hielden rekening met het niveauverschil.

De volgende trainingen staan gepland op 31 mei en op 28 juni a.s. Ook deze trainingen zullen plaatsvinden op de Bernhardkazerne.  Start is om 19:00 uur en de training duurt tot circa 20:30 uur. Onder voorbehoud volgen na de zomer trainingen op 30 augustus, 27 september, 18 oktober, 8 november, 29 november en 20 december. Politie- en marechaussee judoka’s zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Gezien het brede niveau (van beginners tot gevorderden) en de onderlinge verbondenheid met de judoka’s van defensie zijn er geen drempels om de mat op te gaan. Deelname is gratis.

Wil je meetrainen? Of heb je vragen? Stuur een mail naar richard.van.eijsden@politie.nl of naar thomas.leppink@politie.nl