Coördinator politiesport gevraagd

  0
  746
  NPSB-coordinator-gevraagd
  Coördinator politiesport gevraagd

  Apeldoorn, Utrecht

  Via de stichting Nederlandse Politie Sport Bond (NPSB) kunnen alle medewerkers van politie en Koninklijke Marechaussee aan wedstrijden, kampioenschappen en andere evenementen in 27 sporten deelnemen. De organisatie is in handen van vrijwilligers, de coördinatie vindt plaats op kantoor en daarvoor zoeken wij nu een enthousiaste collega die communicatief vaardig is.

  Wat ga je doen?
  Als coördinator politiesport ben je een echte spin in het web. Je hebt een veelzijdige functie en samen met je collega-coördinator faciliteer je de politiesport in al zijn facetten:

  • Een belangrijk speerpunt is je werk op communicatiegebied. In eerste instantie ben je back-up voor de communicatieadviseur maar op termijn word je eindverantwoordelijk voor de communicatie van de NPSB. Je onderhoudt contact met de webmaster, schrijft en redigeert teksten, bewaakt de actualiteit van de website, beheert social media, verzorgt de digitale nieuwsbrief van de NPSB en grijpt in algemene zin mogelijkheden aan de politiesport te promoten (jaarkalender, beurs-/vakdagen).
  • Je organiseert de jaarlijkse Nationale Politie Sportdag in de voorbereiding en op de dag zelf.
  • Je bemant het kantoor en onderhoudt van daaruit alle contacten met gedelegeerden (de vrijwilligers), bestuursleden, regelt vergaderingen en doet administratief en secretarieel werk (archivering, post, correspondentie, faciliteiten-, relatie- en goederenbeheer).
  • Je hebt een ondersteunende en faciliterende rol voor evenementen: bestellen, beheren en bedrukken van kleding, sportprijzen/medailles, representatieartikelen. Incidenteel ben je ook bij de evenementen aanwezig voor hand- en spandiensten (uitgifte startnummers, t-shirts, verslaglegging, fotografie etc.).
  • Je beheert verzekering- en sponsorovereenkomsten en ondersteunt het bestuur bij het opstellen van beleidsstukken.
  • Daarnaast gaat politiesport regelmatig over de grens. Dan heb je te maken met vervoer, (hotel)boekingen, papierwerk en sta je organisatorisch standby voor teams in het buitenland. Je onderhoudt contacten met de USPE (European Police Sports Union) en buitenlandse politiesportorganisaties.
  • Je werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan het stichtingsbestuur.

  Wie ben jij?
  Een communicatief organisatietalent, dat ben jij ten voeten uit. Je hebt een vlotte pen en redt je goed in de communicatie in de Engelse taal (vanwege de internationale contacten). Ook kun je goed multitasken, want snel schakelen tussen verschillende activiteiten is in deze functie aan de orde van de dag. In deze functie werk je samen met je collega coördinator, je bent dus een echte teamplayer en regelt onderling dat het kantoor het hele jaar door bemand is.

  De plaats van tewerkstelling is op dit moment Apeldoorn. Het is de bedoeling dat het kantoor in 2017 verhuist naar een centrale locatie in Nederland.

  Interesse?
  Herken jij jezelf in het profiel en ben je (in overleg met je leidinggevende) met ingang van oktober dit jaar gedurende vier jaar voor 24 uur per week beschikbaar? Reageer dan op deze tijdelijke functie/detachering naar de NPSB. Je huidige leidinggevende dient daarom akkoord te gaan met je eventuele nieuwe rol. Daarom is het raadzaam om deze te informeren indien je je belangstelling kenbaar wilt maken.

  Wil je eerst meer weten?
  Mail dan Ben Zegwaard, bestuurslid NPSB via ben.zegwaard@politiesport.nl / npsbkantoor@politiesport.nl.
  Voor inlichtingen over dagelijkse praktijk van de functie kun je contact opnemen met Jacqueline Rustidge, 06-50672275.

  Wil je solliciteren, stuur ons dan uiterlijk 10 augustus 2017 je motivatiebrief en cv via de sollicitatiebutton op intranet. De vacature vind je bij de vacatures van partnerorganisaties.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here