De NPSB bestaat 90 jaar!

  0
  1166
  90 jaar bestaan NPSB

  Deze week viert de Nederlandse Politie Sport Bond haar 90e verjaardag en dat is reden voor taart! Ook is het mooi moment om even achterom te kijken en vervolgens weer ver vooruit. De NPSB wil zich de komende jaren verder inzetten voor een politiesport voor iedereen, ongeacht functie, leeftijd, sportieve achtergrond of gebrek daaraan en uiteraard alle andere unieke persoonskemerken!

  Bewegen, verbinden en vernieuwen
  De huidige maatregelen vanuit het RIVM zorgen ervoor dat we blijven nadenken over een andere en vooral veilige invulling van sporten en bewegen. Op allerlei manieren wordt er binnen de NPSB gekeken naar mogelijkheden om politiesporters toch te laten deelnemen aan kleinschalige buitenactiviteiten zoals sportclinics en workshops. Hierbij wil de NPSB in het bijzonder alle gedelegeerden bedanken voor hun inzet en sportieve creativiteit de afgelopen jaren.

  De Politie Sportdag “nieuwe stijl”
  De NPSB organiseert al 17 jaar de Nationale Politie Sportdag, een jaarlijks sportevent waarbij ruim 500 collega’s bij elkaar komen en een sportieve prestatie leveren. Door de COVID-19 crisis gaan voorlopige alle grote sportevenementen niet door, zo ook de Politie Sportdag van 2020. Zoals het er nu uitziet blijft het COVID-19 virus nog voor langere tijd onder ons, waarbij wij steeds als politie het juiste voorbeeld behoren te geven, aan elkaar en aan de maatschappij. Deze rekent immers op ons dit te doen.

  De COVID-19 crisis biedt echter ook mogelijkheden en kansen om een nieuwe invulling te geven aan onze huidige Politie Sportdag.
  De projectgroep van de Nationale Politie Sportdag is momenteel druk bezig om een nieuw concept uit te werken waarbij de nadruk ligt op breedtesport, verbinding en innovatie.
  Alle ideeen zijn hierbij van harte welkom!

  Houdt de komende tijd onze NPSB site goed in de gaten voor alle sportieve ontwikkelingen!

  Blijf in beweging en blijf vooral gezond.

  Namens het bestuur