Editie 2020 gaat door!

0
1077
MTB toertocht Milsbeek-2017

De NSG mountainbiketocht te Milsbeek, wordt op vrijdag 30 oktober 2020 voor de 25e maal georganiseerd. De JustMBK is een besloten mountainbiketocht voor personeel van DJI/GW (NSG-sport) en politie (NPSB).

Editie 2020 kent vier afstanden: 35-45-60-70 km. De tocht doet o.a. het Reichswald, Nederrijk, Mookerheide en de vernieuwde MTB route aan. Nu al de nummer 1 op de MTBRoutes.nl !!! Uiteraard heeft de route wederom de nodige hoogtemeters en is dus pittig te noemen. Mooie uitdaging dus en gegarandeerd veel fietsplezier!
Ook dit jaar zijn we te gast bij de voetbalvereniging van Milsbeek aan de voet van de St. Jansberg.
De organisatie is in handen van de PI Grave. Wees er snel bij want vol=vol en we kunnen slechts 175 politiedeelnemers toelaten. De inschrijfkosten zijn wederom slechts 7 euro voor de deelnemers van de NPSB.
Voor dit geld krijg je wederom zeer goede bevoorrading onderweg bij de pauzelocatie en uiteraard na afloop weer de warme maaltijd.

Door de coronamaatregelen heeft de organisatie wat aanpassingen moeten doorvoeren.
1. Geen gezamenlijke start, maar individueel starten.
2. Geen douche- en kleedruimte mogelijkheden.

Verder blijft alles bij het oude. Blijf de ontwikkelingen over de coronamaatregelen nauwlettend volgen. Eventuele aanpassingen of mededelingen alsmede de nodige informatie is te vinden op www.justmbk.nl

Inschrijving geopend klik hier!