Een UNIEKE zeilpresentatie!

0
728
NK Loosdrecht

Zeilclinic 9 mei aanstaande

Op veler verzoek van wedstrijdzeilers vanuit de justitiële diensten hebben Sander van den Broek, Bas van Iersel en René Nijkamp de kans gegrepen om met medewerking van de NPSB, de Stichting NPZT (Ned. Pol. Zeiltoernooien) en de Amsterdamse Politie Sportvereniging APGS een éénmalige en unieke zeilpresentatie te verzorgen.

De praktijk heeft ons geleerd dat het de vele enthousiaste zeilers binnen de Nationale Politie nog wel eens ontbreekt aan gedegen basiskennis van de zeilsport. Om dit kennisniveau nu te verhogen wordt er op 9 mei a.s. een zeilclinic georganiseerd. Deze avond zal geheel worden verzorgd door dhr. Koen Broekens, internationaal topzeiler en voormalig opleider van jonge talenten bij de Roy Heiner Academy.

De presentatie zal op donderdagavond 9 mei tussen 19.30 uur en 22.00 uur plaats vinden in de Nachtwachtzaal op het terrein van de APGS (politie), Ouderkerkerdijk 150, 1096 CR Amsterdam.

Laat deze kans niet schieten en neem je bemanning mee!

Om deze unieke gebeurtenis te kunnen bijwonen vragen wij een minieme bijdrage van 5 euro p.p. Daar zit parkeren, koffie en thee, koek en een frisdrankje in de pauze en na afloop bij inbegrepen.

Opgave dient uiterlijk 1 mei 2019 te worden gedaan bij René op rene.nijkamp@politie.nl. Dit in combinatie met de betaling van 5 euro op rekeningnummer NL76INGB0003572229 tnv R. Nijkamp.