FC Twente all stars in 2e helft langs NPSB 3-1

0
646
Oefenwedstrijd FC Twente-All stars tegen oud Politie elftal

Op zaterdag 6 juli 2019 stond er voor de spelers van het oud politie elftal weer een leuke oefenwedstrijd op het programma. FC Twente all stars was de tegenstander op het sportcomplex van bsc Unisson te Enschede.

FC Twente dat aantrad met o.a. Jeroen Heubach, Thijs Houwing en Berthil Ter Avest nam vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief. Op wat speldenprikjes na was het FC Twente dat het doel van Pascal Florie onder vuur nam en het is aan geluk te danken dat de 1-0 uitbleef. Paal en lat werden geraakt. Vijf minuten voor rust kregen de veteranen van de NPSB een hoekschop die door aanvoerder Marco Miltenburg bij de eerste paal werd neergelegd. Daar was het de inlopende Edmund Vriesde die de bal snoeihard tegen de touwen kopte en zo geheel tegen de verwachting in de ruststand bepaalde op 0-1.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. FC Twente dat het ‘Blauwe’ Oranje overal vastzetten en zocht naar de gelijkmaker. Deze viel dan toch en gezien spelbeeld verdiend. Hier ging wel een fout aan vooraf van de normaal zo betrouwbare Pascal Florie. Gelijk na de 1-1 viel ook de 2-1 voor FC Twente. Een misverstand in de defensie tussen de doelman en de rechtsback was de aanleiding voor deze treffer. Na de 2-1 leek het wel alsof onze mannen wakker schrokken. Diverse mooie aanvallen werden op de mat gelegd en open kanen gemist. Ravi Benrida, Yat Wing Law en Jeroen Schaepman hadden het vizier niet op scherp staan. Een goal van Thomas Derksen werd wegens buitenspel nog afgekeurd, maar na het bekijken van de beelden van de VAR bleek dit onterecht. Vlak voor tijd maakte FC Twente aan alle onzekerheid een eind en maakte zij met een fantastische goal de 3-1. Dit bleef dan ook de eindstand. Al met al dus een leuke en sportieve wedstrijd die door beide teams werd afgesloten met een gezellige derde helft.