Gezocht: Tennistoernooien

0
985
EK Tennis
EK Tennis in Boedapest 2017

Ieder jaar is het vaste prik op de NPSB-sportkalender: het NK tennis voor politie. Maar de wens bestaat om de agenda meer te vullen en de tennissport te promoten door per eenheid een jaarlijks toernooi op te zetten. Binnen de verschillende eenheden van de Nationale Politie worden ongetwijfeld toernooien georganiseerd waar tennissende collega’s aan deelnemen.

Ben jij of ken jij diegene die tennistoernooien voor collega’s organiseert? Laat het ons weten en stuur een mail naar josje.konings-hemmen@politie.nl. Op die manier krijgen we een totaalbeeld van alle tennisevenementen en kunnen we als NPSB hier mogelijk aan bijdragen op het gebied van planning, organisatie, communicatie e.d. In 2021 wordt in Duitsland het EK tennis voor politie georganiseerd en we zijn nog op zoek naar spelers voor de selectie. Het spelersniveau zal moeten liggen op KNLTB niveau 2 tot en met 5.

NK Tennis 2019

Ga jij dit jaar de strijd aan met de collega’s van de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee?
Op 4 september 2019 wordt in het Tulip Center in Hilversum het NK Tennis voor politie georganiseerd. Er zal gestreden worden in de KNLTB categorieën 3 tot en met 8. (lidmaatschap van de KNLTB is geen vereiste)

Bedenk dat er ook Nederlandse Kampioenen in de lagere categorieën zijn!

De inschrijving start op 22 juli en verloopt via www.toernooi.nl.

Voor meer informatie mail je naar nk-tennis@politie.nl.