Hang-On-Run cops 2017

0
1688
Hang on run parcours
Hang on run parcours

Voor het eerst werd dit jaar onder de vlag van de NPSB meegedaan aan de Hang-On-Run in Doorn. Door de survival/adventure gedelegeerden Jeroen van der Markt en Michel Hagenbeek werd de Hang-On-Run dit jaar op de kalender gezet. Dit gebeurde in samenwerking met Erik de Heer van survivalgroep Hang-On uit Doorn. Speciaal voor de NPSB ontstond de “Hang-On-Run cops”. De run werd in twee varianten gelopen: op zaterdag 25 november vond de 8 kilometer koppel- en teamrun plaats met hierin 46 hindernissen. Op zondag 26 november vond de 13 kilometer koppel- en teamrun plaats met hierin 61 hindernissen. Niet mis dus!

Hang On Run

Het parcours was uitgestippeld in de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, nabij Driebergen en Doorn. Oud mariniers kennen de omgeving waarschijnlijk als “het rondje bouwland”. Het parcours was uitdagend en het terrein behoorlijk geaccidenteerd. Ook het weer zorgde voor wat uitdaging en variatie: de deelnemers hebben regen en hagel moeten doorstaan maar werden gelukkig beloond met enkele zonnestralen.

Hang On Run

Met ruim 120 politiedeelnemers aan de start was de Hang-On-Run cops een groot succes. Onze gedelegeerden Jeroen en Michel behaalden op de 13 kilometer koppelrun ook nog eens een eerste plaats!

Ben je enthousiast geworden en wil je volgend jaar ook aan de start staan in Doorn? Houd de website in de gaten want ook in 2018 staat deze run op de agenda.

Hang On Run

Meer info en foto’s vind je op: www.hang-on-run.nl