IJsselsteinloop groot succes!

0
617
Odillio van Heesch IJsselsteinloop 2019
Odillio van Heesch

De 37e editie van de PodoXpert IJsselsteinloop was een groot succes! De organisatie heeft veel positieve reacties van deelnemers, sponsoren en vrijwilligers ontvangen en bedankt iedereen die betrokken was bij de totstandkoming van deze dag!
In totaal hadden 2300 deelnemers zich ingeschreven en zijn er 2000 deelnemers daadwerkelijk gestart, waaronder zo’n 40 medewerkers van de politie. Iedereen werd bij de finish op de Overtoom enthousiast onthaald en gefeliciteerd met zijn of haar prestatie door de overhandiging van een prachtige medaille.

Ook dit jaar werden er grote bedragen opgehaald voor de goede doelen van de IJsselsteinloop. Voor Aktie voor Aktie, die de organisatie van de IJsselsteinloop al meer dan 30 jaar ondersteunt, werd een bedrag van € 9.000,- bij elkaar gelopen! Aan Stichting Spieren voor Spieren werd een bedrag van € 5.000,- gedoneerd.

Ondertussen is de organisatie begonnen met de voorbereidingen voor de 38e editie op 30 mei 2020. IJs en weder dienende is de NPSB er weer bij! De inschrijving start, traditiegetrouw, op 1 december.