In memoriam Appie de Geus

  0
  1023

  en memoriam Appie de geusOp 19 februari jl. overleed op 74 jarige leeftijd jager en oud politieagent Appie de Geus.

  Appie heeft binnen de Wildbeheereenheid ‘De Moer E.O.’ een bestuursfunctie vervuld als voorzitter van de PR commissie. Hij is tot zijn pensionering belast geweest met het toezicht op en handhaving van milieu en buitengebied. In zowel zijn werk als politieman en als jager had hij respect voor zijn omgeving en was hij zeer begaan met de natuur, Appie was een echt buitenmens.

  Appie heeft regelmatig deelgenomen aan de wedstrijden kleiduifschieten van de NPSB en met Appie erbij was het altijd gezellig en had je een leuke wedstrijd. Appie was een weidelijke jager en had respect voor het wild en de natuur.
  Als politieagent beschikte hij over het talent om zijn collega’s en studenten te enthousiasmeren voor het “groene” politiewerk en bracht hij zijn kennis graag over.

  Zijn plotselinge overlijden wordt door velen als een groot en onbegrijpelijk gemis ervaren. En ontnam Appie de gelegenheid om verder te genieten van zijn pensioen en de jacht. We wensen Appie’s gezin en familie voor nu en later veel sterkte toe.

  Hans Buskermolen, jachtmaat en combinant van Appie

  Ook wij van de NPSB denken met veel plezier terug aan het kleiduivenschieten van Appie de Geus. In 2017 deed hij voor het eerst mee bij de recreanten en wist daar samen met Joop Doornbosch een gedeelde 1e prijs te pakken. Gezelligheid was voor hem de belangrijkste drijfveer voor deelname. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bijn het verlies van hun man, vader en opa.
  Dat hij ruste in vrede.