In memoriam Pieter Kiewied

0
3459

Geschokt en vol ongeloof heb ik kennis genomen van het overlijden van geliefde collega en politiegolfer Pieter Kiewied. Op woensdagochtend 26 juli heeft hij in Oosterhout een zeer ernstig motorongeluk gehad op weg naar zijn werk. Hij liep hierbij zware verwondingen op en kreeg ter plekke een hartstilstand. Twee toevallig passerende verpleegkundigen hebben hem gereanimeerd en hij is met ernstig letsel over gebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Helaas ontwaakte Pieter niet uit zijn coma en is hij op vrijdagmiddag 28 juli overleden aan zijn verwondingen.

Pieter was een golfer die geregeld meedeed aan de politiewedstrijden. Voor het laatst was hij actief bij het NK Strokeplay in Almkerk waar zijn vrouw Kitty Hermans tot haar verrassing Nederlands kampioen werd. Pieter heeft na afloop van de wedstrijd vol trots foto’s van haar gemaakt op het terras van het clubhuis. Pieter was altijd goedlachs en deed vooral voor de gezelligheid mee. In de prijzen viel hij niet vaak maar dat maakte hem niets uit: lekker een balletje slaan met collega’s, bijpraten en een biertje na afloop dan was het helemaal goed. Een gezellige, sportieve speler die je graag in je flight had.

En ineens is Pieter er niet meer. En zullen wij zijn gulle lach en gezelligheid moeten missen bij de politiegolfwedstrijden. Om maar niet te spreken over het zware gemis dat zijn vrouw Kitty, de kinderen Carola, Bob en Ruud en de kleinkinderen voor altijd zullen voelen. Wij wensen hen voor nu en later heel veel sterkte toe.

Namens alle politiegolfers,
Petra van den Aardweg,
gedelegeerde NPSB-golf