Inschrijving AOC geopend!

0
1291
AOC poster met BR en SM

Op donderdag 23 mei vindt de 6e APGS Obstacle Cross (AOC) plaats. De AOC is een mix van obstaclerun, crossloop en heeft survivalrunningaccenten. Het evenement vindt plaats op het Politie Trainingcentrum Overamstel (PTO) in Amsterdam. Zoals altijd staan bouwers Bruggink-Rougoor, bekend als de bouwers van o.a. Mudmasters en Strong Viking, garant voor een gevarieerd en uitdagend parcours. Deelname staat open voor (gepensioneerde) medewerkers van de Nationale Politie, Justitie, Defensie (KMAR) en leden van APGS. Je kunt individueel of in teamverband deelnemen aan de wedstrijd of recreatieverun. Wedstrijdlopers leggen 10 kilometer af, recreatieve lopers zijn na 8 kilometer klaar. Op dezelfde dag strijden geselecteerde deelnemers uit acht verschillende landen om het eremetaal van de USPE (Europese politiesport organisatie) Cup Obstacle Course Racing.
De inschrijfkosten voor de AOC bedragen slechts 17 euro per persoon en daarvoor krijg je o.a. een functioneel sportshirt. Voor het eerst wordt ook met tijdsregistratie gewerkt.
Het reglement en andere relevante informatie vind je op de website van APGS
(https://apgs-amsterdam.nl/evenementen/apgs-obstaclecross/)

Schrijf je direct in via: https://inschrijven.nl/form/2019052350272-nl

Toelichting bij het inschrijfformulier
Dit formulier is bedoeld voor individuele inschrijving (wedstrijd/recreatief) én teaminschrijving (wedstrijd/recreatief). Bij teaminschrijving dienen alle teamleden zélf in te schrijven. In het verplichte veld ‘teamnaam’ vul je de vooraf met je teamleden afgesproken teamnaam in. Het is van belang dat iedereen die deel uitmaakt van jouw team dezelfde teamnaam invult! Heb je individueel ingeschreven maar wil je wel graag samen met een sportmaat starten? Vul dan in het vak ‘samen lopen met’ de naam in van je maatje.

De starttijden worden twee weken van tevoren gepubliceerd op
https://apgs-amsterdam.nl/evenementen/apgs-obstaclecross/
Heb je vragen ? Stuur dan een e-mail naar jorrit.kok@politie.nl