Inschrijving eerste twee golfwedstrijden 2018 geopend

0
975
NPSB golf

De meeste golfers hebben de eerste mails met laatste golfnieuws al ontvangen maar ook op de website mag de informatie niet ontbreken. Inmiddels is de wedstrijdkalender bekend en is de inschrijving voor de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen geopend. De Politiegolftour start dit jaar op donderdag 22 maart op golfbaan Dirkshorn met het KMAR Open. Een maand later, op maandag 23 april volgt het Landelijke Eenheid Open op de Groesbeekse baan van golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Je vindt alle informatie en de inschrijfformulieren elders op deze pagina.

SPELEN OP THE DUTCH, WIE WIL DAT NOU NIET?
Een unieke kans wordt geboden om een rondje te spelen op The Dutch, de baan van het KLM Open. Normaliter een gesloten baan en club, je dient te worden uitgenodigd om er te kunnen spelen. Nadat de juiste contacten werden gelegd, kwam onlangs het verlossende woord dat we op 15 oktober welkom zijn op The Dutch. Spelers met maximaal handicap 24 kunnen zich hiervoor kwalificeren via de Politiegolftour. Het advies is dus om zoveel mogelijk mee te doen aan de wedstrijden die meetellen
voor de klassementen Politiegolfer en Politiegolftalent van het jaar. Zie de wedstrijdkalender welke wedstrijden dat zijn.

Downloads:
KMAR Open 2018-infoformulier
KMAR Open 2018-inschrijfformulier
LE Open 2018 – informatieformulier
LE Open 2018 – inschrijfformulier
NPSB-golfkalender 2018 – op wedstrijd