Inschrijving Nationale Politie Sportdag 2016 geopend!

0
1860
nationale-politie-sportdag

Poster Nationale Politie Sportdag 2016Samenwerken, politiecompetenties, klimmen, rennen, nadenken, tijgeren, klauteren, grenzen opzoeken én verleggen. Herken jij je hierin? Schrijf je dan nu in voor de Nationale Politie Sportdag 2016. Iedereen die beschikt over een sportieve instelling, een flinke dosis doorzettingsvermogen en gezond verstand kan deelnemen.

Wedstrijd en recreatierun
De dag wordt afgetrapt met de wedstrijddeelnemers. Zij strijden om de titel ‘Fitste en Vaardigste eenheid van Nederland’. Hiertoe leggen ze een obstacle parcours af met politiewerk gerelateerde opdrachten.  Daarna is het de beurt aan de recreatierun. Er wordt in verschillende groepen gestart en je legt hierbij precies dezelfde route af als de wedstrijdteams. Deelnemen belangrijker dan winnen? Prima! Bij de recreatierun is geen tijdsdruk of druk om punten voor je eenheid te verdienen. Je loopt met een chip aan je voet zodat je jezelf wel in de uitslagen kunt terugvinden.

Proeven aan NPSB sport
Naast de obstacleparcours is het ook mogelijk om te ‘proeven’ aan een aantal NPSB sporten. Op politiesport.nl komt te staan met welke NPSB sporten je tijdens de Nationale Politie Sportdag 2016 kunt kennismaken. Een tipje van de sluier: aan welke competenties moet een politiebiker voldoen? Leg een uitdagende, technische bikeparcours af en ervaar hoe het is om in moeilijke situaties overeind te blijven.

48 deelnemers per eenheid
Per eenheid of dienst kunnen maximaal 48 personen deelnemen aan de sportdag. Voor de wedstrijd zullen de teamcaptains uit de inschrijvingen vier mannen en vier vrouwen selecteren, die samen het wedstrijdteam vormen. In de recreatiegroep zullen 40 collega’s starten. Zodra het aantal boven de 48 uitkomt wordt een reservelijst aangelegd. Degenen die het betreft ontvangen hiervan bericht.

Schrijf je nu in, klik hier!
Download poster in pdf formaat