Inschrijving Nationale Politie Sportdag 2018 gesloten!

0
2839
16e-Nationale-Sportdag-poster

Ieder jaar weer een feest dat je niet mag missen: de Nationale Politie Sportdag! In groten getale komen collega’s uit alle windstreken om met elkaar de strijd aan te gaan. Want welke eenheid mag zich een jaar lang de Fitste en Vaardigste Eenheid van Nederland noemen? Donderdag 14 juni 2018 zullen we, aan het einde van de dag, het antwoord op deze vraag weten! De deelnemers worden blootgesteld aan water, modder en hindernissen gedurende het Obstacle Parcours van circa 7,5 kilometer. Daarna volgt de Star Challenge, waarin de deelnemende teams tegen elkaar zullen strijden gedurende verschillende uitdagende opdrachten en onderdelen. Een leuke en volle dag, die draait om sportiviteit en teambuilding. Net als vorig jaar is de locatie Flevonice in Biddinghuizen.

Recreanten
Niet alleen de wedstijddeelnemer zal tijdens de Nationale Politie Sportdag aan zijn/haar trekken komen. Ook aan de recreant is gedacht. Het programma bestaat uit dezelfde onderdelen maar voor de recreant is het Obstacle Parcours meer toegankelijk gemaakt.

Verlofdag
Alle deelnemers aan de sportdag hebben op de dag zelf, 14 juni 2018 dus, recht op een extra verlofdag! (bron: beleidsregel Facilitering Fit en Gezond) Vergeet dit echter niet op tijd aan te vragen in BVCM.

Inschrijven
Er kunnen maximaal 40 deelnemers per eenheid inschrijven. Mocht je bij inschrijven bemerken dat jouw eenheid niet meer in de lijst staat, dan betekent dit dat er al 40 mensen hebben ingeschreven. Kies dan voor het onderdeel “RESERVE” om op de reservelijst te komen. Je hoort dan pas nadat de inschrijving is gesloten (14 mei 2018) of je alsnog mee kunt doen. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, laat het ons op tijd weten! Deelname is gratis. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Met vragen kun je terecht bij npsbkantoor@politiesport.nl

Om je in te schrijven, ga naar:
https://inschrijven.nl/formulier?id=2018061450272