Inschrijving Nationale Politie Sportdag 2019 geopend

0
3487
poster-politie-sportdag-2019

Zet de datum vast in je agenda en vraag je dag sportverlof vast aan, want op donderdag 19 september 2019 wordt bij Flevonice in Biddinghuizen de Nationale Politie Sportdag georganiseerd. Een sportieve dag die bol staat van de uitdagingen, zowel voor wedstrijdlopers als recreanten. Vaste prik is de obstacle cross die deel uitmaakt van het ochtendprogramma. In de middag krijgt het team allerlei verschillende opdrachten voorgeschoteld waarbij niet alleen snelheid en kracht van belang zijn, maar ook vernuft en inzicht.

Wedstrijdteam en recreanten
Veertien eenheden nemen het tegen elkaar op om aan het einde van de dag de vraag te kunnen beantwoorden: welke eenheid is het fitste? Alle deelnemers verdienen gedurende de dag punten, ook de recreanten! Dit jaar is de teamcaptain van de eenheid verantwoordelijk voor het selecteren van de wedstrijdlopers (met een maximum van 7 collega’s per eenheid). Ook worden er prijzen uitgereikt voor de snelste dame en heer van de obstacle cross.

Inschrijving
De inschrijving verloopt via de Agora pagina van de Nederlandse Politie Sportbond en is dus alleen te benaderen via de werkplek. Voor collega’s van de Koninklijke Marechaussee verloopt de inschrijving via het formulier op het KMar intranet. Het aantal plaatsen is beperkt dus zorg dat je er op tijd bij bent. Deelname aan de dag is gratis. Daarbij hebben alle collega’s van de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee recht op een dag sportverlof om aan de sportdag deel te nemen. Je wordt voorzien van een lunch, eventuele dieetwensen kun je aangeven bij inschrijving.

Schrijf je in, klik HIER!

Teamcaptain/vrijwilliger
Heb je interesse in de rol van teamcaptain voor jouw eenheid of wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen aan deze mooie sportieve dag? Ook dan kun je je inschrijven via de Agora pagina en heb je recht op een dag sportverlof.

Voor meer informatie houd je de Agora pagina en de website www.politiesport.nl in de gaten. Eventuele vragen kun je mailen naar npsbkantoor@politiesport.nl.

Tot 19 september!

Download poster in pdf, klik hier.