Inschrijving NSG Mountainbiketoertocht geopend

0
2182
mountainbike-Milsbeek-politiesport-slider

Een pittige mountainbike toertocht door Gelders en Limburgs mooiste natuurgebieden, met een ommetje van zes kilometer door het Duitse Reichswald. Wil jij met collega’s mountainbiken in dit schitterende gebied? Kom dan op vrijdag 28 oktober 2016 naar Milsbeek. De mountainbike toertocht van de Nederlandse Sportbond voor Gevangenispersoneel (NSG) staat dan op het programma en de NPSB is er weer bij!

mountainbike toertocht Milsbeek 2015Voor de 21e keer organiseert PI Grave deze besloten mountainbike toertocht. Start is om 10:35u is op het terrein van SV Milsbeek aan de Zwarteweg 85 te Milsbeek. Je kunt kiezen uit een uitdagende route van 35 of 55 kilometer. De route kenmerkt zich vooral door een on-Nederlands heuvellandschap en prachtige herfsttaferelen. Bij voorinschrijving kost deelname voor politie/KMar zeven euro. Dit bedrag is inclusief stuurbordje, verzorging onderweg en een warme maaltijd na afloop van de tocht. Voor de NPSB sporters zijn 300 startbewijzen gereserveerd.

Wil je meedoen? Wacht dan niet te lang met inschrijven want vol=vol.

Dag-inschrijving is alleen mogelijk indien het aantal van 300 politie/KMar deelnemers nog niet is bereikt en kost tien euro. Voor meer informatie: kijk op www.justmbk.nl of neem contact op met sjef.brouwers@politie.nl.

Om in te schrijven klik hier.