Jaarafsluiting kleiduivenschieten

  0
  972
  kleiduivenschieten-NPSB

  Op woensdag 11 september wordt de laatste regionale wedstrijd van 2019 georganiseerd.
  U krijgt deze dag 100 duiven aangeboden. KSV De Betuwe zal zorgen dat we een diversiteit aan duiven gepresenteerd krijgen, waarbij zoveel als mogelijk wordt getracht om 50 duiven in jachtparcoursvorm te krijgen en 50 duiven in compact. De inleg voor de wedstrijdschutters bedraagt 5 euro, waarbij u nu zelf de munitie moet meenemen of kopen op de baan. Er mag met eigen munitie geschoten worden, uitsluitend staalhagel, 24 tot 28 gram en minimaal hagel 9 en maximaal hagel 6.
  De recreanten krijgen onder leiding van een gediplomeerde instructeur 35 duiven aangeboden. Voor iedere serie van 5 duiven mogen 2 proefschoten worden gegeven. De inleg voor de recreanten bedraagt 5 euro.
  Het is een unieke kans om kennis te maken met dynamisch schieten. Ook het leren omgaan met een jachtwapen kan van belang zijn bij uw werkzaamheden. Controle jachtzaken of wapencontrole bij wapendragers thuis geven u vooraf meer inzicht en kennis omtrent deze wapens en de daarbij behorende jachtakte of verlof.
  Inschrijving kan tot een half uur voor aanvang wedstrijd. Wel is het voor de recreanten van belang om voor 4 september te melden of je gaat deelnemen, i.v.m. planning en inzet instructeurs.

  Adres: KSV De Betuwe, Ommerenwal 2, 4032 MZ te Ommeren.
  Aanvang 13:30 uur