KIKA loop Colmschate: 29 maart 2020

0
1357
Actie KiKa colmschate

Op 29 maart volgend jaar staat de eerste KiKa loop Colmschate op de agenda. Deze loop kan worden gerend of gewandeld en kent in totaal 4 afstanden. Het doel van de loop: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa!

Waarom voor KiKa?
KiKa staat voor Kinderen Kankervrij. Deze stichting werd in 2002 opgericht, omdat het genezingspercentage toen al 15 jaar stil stond op 70%. Om dat percentage te kunnen verbeteren, was er geld nodig. Inmiddels is de kans op genezing gestegen naar circa 75%. Doktoren geven aan dat het binnen 10-20 jaar mogelijk moet zijn om de kans op genezing te verbeteren naar 95%, maar daar is geld voor nodig.

Kidsrun, 5 & 10 kilometer hardlopen
Winkelcentrum Colmschate is zowel initiatiefnemer als hoofdsponsor van deze loop, die meerdere afstanden kent: de Cool Jay kidsrun van 1,3 of 2,5km, de Jumbo Hans Kok 5km run en de Buitink Sport 10km run. Daarnaast is er de 5 kilometer Schuurman Schoenen wandeltocht. Wandelaars volgen het parcours van de 5 kilometer run, maar uiteraard op een ander tijdstip.

Inschrijven
Inschrijven voor de loop kan als individu, maar ook als team. Je betaalt eenmalig voor de deelname, daarna is het de bedoeling dat je je laat sponsoren door familie, vrienden, etc., met als hoogste doel om een mooi bedrag bijeen te brengen voor KiKa.

Inschrijven als bedrijfsteam
Je kunt je ook inschrijven als team. Je wordt als team gepresenteerd op de website en je houdt dezelfde mogelijkheden om je te laten sponsoren. Meer informatie of direct inschrijven? Kijk op www.colmschatevoorkika.nl

Sponsoring gezocht!
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor het sponsoren van dit geweldige event. Denk daarbij aan banners langs de route, langs start-finish, op medailles etc. Wilt u uw bedrijf koppelen aan dit event en aan dit goede doel? Neem dan via het contactformulier contact met ons op!
Dat kan ook als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger voor deze dag.

Download en deel pdf, klik HIER

Schrijf je nu in!
www.colmschatevoorkika.nl

NB: De NPSB draagt de evenementen in deze rubriek een warm hart toe maar is niet verantwoordelijk voor de organisatie, derhalve zijn de verzekeringen van de NPSB niet van toepassing.