Klassiek veteranen Sparta Rotterdam – Nederlands oud-politie-elftal

0
1034
Keep on fighting

Zoals bij sommigen bekend heeft onze collega Rob Onderweegs onlangs de vreselijke diagnose longkanker gekregen. Momenteel ondergaat Rob verschillende onderzoeken waarna er een behandelplan zal worden samengesteld.Het moge duidelijk zijn dat Rob en zijn gezin een zware en onzekere tijd tegemoet gaan.

Naast zijn werkzaamheden als PGA-specialist in de stad Utrecht werkt Rob ook bij Sparta Rotterdam. Rob is jeugdvoorzitter van de amateurtak van deze roemruchte club. Tevens is Rob de coach van het Nederlandse oud-politie-elftal. Om Rob en zijn gezin een hart onder de riem te steken is er een wedstrijd georganiseerd tussen de Klassieke veteranen Sparta Rotterdam en het Nederlandse oud-politie-elftal.

Hierbij willen wij jullie oproepen om in groten getale naar deze wedstrijd te komen om Rob en zijn gezin te steunen en hen te laten weten dat heel veel mensen aan Rob denken!!!

Praktische informatie voor de wedstrijd

Datum: Zaterdag 17 augustus 2019, aanvang 12.00 uur

Locatie: Sportpark Nieuw Terbregge (jeugdcomplex Sparta Rotterdam)

Klassieke veteranen Sparta Rotterdam vs (oud) NL politie-elftal. A.U.B. 11.30 uur aanwezig zijn voor iedereen die Rob een hart onder de riem wil steken.

Toegang is gratis en parkeren kan op het parkeerterrein van het complex ook gratis.

OV: Bus (26 min) vanaf Rotterdam Alexander (of 45min lopen, OV fietsen zijn er niet vanaf dat station).