Kom duiken op de Politie Duikdag!

0
1826
De Beldert
De Beldert

Vrijdag 8 september 2017, wordt alweer de 17e duikdag voor de collega’s, werkzaam bij de Nationale Politie, georganiseerd. Dit jaar gaan wij naar de Beldert in Zoelen (http://beldert.nl/duikcentrum/). Voor de politie duikdag veteranen is dit een bekende plas. Wij zijn hier namelijk al eens eerder geweest.

De Beldert nieuwe accomodatie
Nieuwe accommodatie

Vanaf 10.00 uur kan men een duik maken. Ter plekke kan men de duikflessen weer laten vullen (op kosten van de organisatie) voor een tweede duik. Tijdens het middaguur is het mogelijk om, op eigen kosten, broodjes (ham, kaas, kroket of frikandel) te bestellen. I.v.m. de inkoop graag aangeven of je hiervan gebruik gaat maken. Omstreeks 17.00 uur sluiten wij de politieduikdag af met een, door de organisatie aangeboden, duikersdiner.  ‘s-Middags zal een presentatie gehouden worden over een duik gerelateerd onderwerp.

Ook dit jaar maken wij, qua prijs, geen verschil tussen politiemensen en niet-politiemensen. Het inschrijfgeld is  €25,– p.p. (incl. een herinnering aan deze dag)*.

Aanmelden uiterlijk tot 1 september 2017

Duikuitrusting: Als men een duikuitrusting wil huren (of onderdelen) kruis dan op het aanmeldingsformulier  JA aan. Wij nemen dan contact op voor de verdere afhandeling. De huur van de uitrusting (volledige uitrusting 30 euro incl. persluchtfles) komt natuurlijk nog bij het inschrijfgeld.

Introductieduik: Geen duikervaring? Voor ons geen probleem. Binnen de organisatie hebben wij een aantal gediplomeerde duikinstructeurs. Zij willen je graag laten kennis maken met de duiksport. Voor inschrijving: zie aanmeldingsformulier.

  • Inschrijfgeld duiker: €25,00
  • Inschrijfgeld niet-duiker (wel aanwezig bij het duikersdiner): €12,50
  • Introductieduik: €60,00 per 2 duiken (incl. uitrusting)

Het inschrijfgeld overmaken op:

NL59 INGB 0004052976 t.n.v. R. Litjens en/of L.N. Hutting Weert

Na aanmelding en betaling ontvangt u een bevestiging van deelname.

Aanmeldingsformulier via e-mail versturen naar politieduikdag@gmail.com

* Mocht je hebben ingeschreven en op het laatste moment toch niet mee kunnen gaan:
Bij afmelding na 1 september kan er i.v.m. de reeds gemaakte kosten geen restitutie plaatsvinden.