MTB liefhebbers opgelet:

0
1408
NK Mountainbike

Inschrijving NK MTB èn MTB Toertocht nu geopend!

Eind oktober staan er weer twee mooie mountainbike evenementen op de NPSB kalender. Houd jij van fietsen in de natuur en is geen heuvel je te hoog? Lees dan snel verder en meld je aan voor twee juweeltjes van MTB tochten!

NK MTB vrijdag 12 oktober 2018

Op vrijdag 12 oktober 2018 organiseert de stichting NPSB, afdeling wielersport, het Nederlands kampioenschap mountainbiken voor politie en Koninklijke Marechaussee. Iedereen die werkzaam is bij de Nationale Politie of Koninklijke Marechaussee kan zich hiervoor binnenkort inschrijven.
Nieuw is de locatie van dit mooie evenement: Apeldoorn, het parcours zal worden uitgezet in het Orderbos. We zijn dit jaar welkom bij de plaatselijke Mountainbike Club Bar End. Bar End is in juli dit jaar op dezelfde locatie gastheer van het officiële NK MTB Cross Country. Het parcours zal 12 oktober dus zeker mooi en uitdagend zijn. Aarzel dus niet en noteer alvast bovengenoemde data in je agenda!

https://inschrijven.nl/formulier?id=2018101250272&tl=nl

NSG Mountainbike Toertocht Milsbeek 2018

Op vrijdag 26 oktober 2018 vindt de 23e editie van de NSG mountainbike toertocht plaats. Deze mountainbiketocht is een besloten tocht die georganiseerd wordt voor medewerkers van Dienst Justitiële Inrichtingen (NSG) en de politie/KMar (NPSB). Aan deze tocht doen jaarlijks meer dan 400 deelnemers mee. Er wordt een toertocht gereden van 40 of 60 kilometer. De bossen van het Rijk van Nijmegen vormen het decor van deze uitdagende mountainbiketocht die ruim 700 hoogtemeters telt. Aan de voet van het Reichswald zijn we ieder jaar gastheer bij voetbalvereniging Milsbeek. Wees er snel bij want vol = vol! De toertocht start om 10:30 uur.

Inschrijven doe je door op deze link te klikken:
https://inschrijven.nl/formulier?id=2018102650272&tl=nl