NPSD 2018. Nog maar twee weken!

0
1418
NPSD2017

En dan staat Flevonice weer op zijn kop: 14 juni is de Nationale Politie Sportdag 2018! Alle deelnemers en teamcaptains zijn via e-mail op de hoogte gebracht van de ins en outs en zijn druk met de voorbereidingen. De laatste rondjes worden geoefend, de taken worden verdeeld, iedereen is er bijna klaar voor!

OPHALEN STARTPAKKETTEN
Inloop voor iedereen is van 8:00 tot 8:30 uur.

Teamcaptains melden zich bij de inschrijfbalie en krijgen hier alle startpakketten voor de deelnemers van hun eenheid. Deelnemers kunnen hun startpakket ophalen bij hun teamcaptain. De verschillende eenheden zijn te herkennen aan de kleur van hun t-shirt:

Noord Nederland Geel
Noord Holland Paars
Oost Brabant Zand
Limburg Paars
Zeeland WB Oranje
Noord Holland Zwart
LE Lime groen
Den Haag Groen
Amsterdam Licht blauw
KMar Navy/donker blauw
Rotterdam Leger groen
Oost Nederland Blauw
PDC/KL/Staf Donker geel
Politieacademie Grijs
Midden Nederland Rood

FITSTE EENHEID
In de ochtend neemt iedereen deel aan de obstacle run. Voor de obstacle run krijgt iedere deelnemer een chip/tag die aan een schoen moet worden bevestigd voor de tijdsregistratie. Na de lunch volgt de afwisselende star-challenge. De plattegrond en volgorde van de onderdelen worden op de dag zelf duidelijk.

STERKSTE EENHEID
Om 15:30 uur zullen de 10 sterkste deelnemers van de eenheden deelnemen aan het touwtrekken om te bepalen wie de titel Sterkste Eenheid. De teamcaptain selecteert hiervoor zijn/haar sterkste deelnemers. De overige deelnemers zullen hun eenheid hierbij uiteraard aanmoedigen.

Om 16:00 uur maken we bekend wie er dit jaar uit de bus komen als Fitste Eenheid en Sterkste Eenheid waarna de dag wordt afgesloten.

Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn, laat ons dit dan tijdig weten. Teamcaptains zullen eventuele absentie namelijk bijhouden. En heb je speciale dieetwensen? Stuur ons vast een mail, dan houden we hier rekening mee.

Het adres van Flevonice is:
Strandgaperweg 20, 8256 PZ te Biddinghuizen.