Nederlands Kampioenschap Waterpolo 2018

0
43
poster-NK-waterpolo-2018

Op donderdag 22 november 2018 organiseert de NPSB in zwembad “de Vallei” en VZC E&P Veenendaal de Nederlandse Kampioenschappen Waterpolo voor Politie. Er wordt gestreden in zwembad de Vallei, Sportlaan 3 in Veenendaal. De NKWP is toegankelijk voor alle medewerkers van Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee.

Bij waterpolo zal er afhankelijk van het aantal teams dat zich inschrijft middels een poulesysteem gestreden worden om het kampioenschap. Teams worden per eenheid geformeerd, maar het is ook mogelijk om een combinatie te maken van meerdere eenheden. Mannen en vrouwen gemengd is geen probleem.

Er zullen minimaal 6 (liever 8) teams in moeten schrijven om het evenement door te kunnen laten gaan.

De inschrijving voor het NK verloopt net als andere jaren. Stuur een mail met het ingevulde inschrijfformulier naar waterpolo@politiesport.nl. Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina, vergeet niet je teamnaam en het aantal deelnemers te vermelden. De inschrijving sluit op 9 november, dus schrijf je op tijd in!

Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Men schrijft in als team (minimaal 7 – maximaal 13 personen), er zal dus een bedrag overgemaakt moeten worden voor het complete team.

Het bedrag kan overgemaakt worden naar: NL46INGB0003422904

Ten name van: Stichting NPSB

Onder vermelding van: NK waterpolo 2018 + teamnaam

Download NPSB Inschrijfformulier waterpolo 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here