Nieuwe tussenstand in het klassement Politiegolfer / -talent van het jaar

0
1367
Prachtige-18e-hole

De laatste wedstrijd van de Politiegolftour vóór de zomerstop is gespeeld op de prachtige Gelpenberg. Daarmee is er een nieuwe tussenstand in het klassement Politiegolfer / -talent van het jaar. Heel veel verschuivingen aan de top zijn er niet al zijn er wel meer spelers bij gekomen die nu aan het maximum aantal wedstrijden zit dat meetelt voor het klassement.

In handicapcategorie 0 tot 18.0 staat Claudia Rietveld van de eenheid Rotterdam bovenaan. Met een tweetal topnoteringen in de eerste wedstrijden heeft zij de koppositie gepakt. Het wordt lastig haar van de 1e plaats te houden waarmee de eenheid Rotterdam de vijfde titel in zes jaar tijd lijkt te gaan binnenhalen.

In de categorie “talent van het jaar” voert Nathalie Franssen van de eenheid Noord-Holland de ranglijst aan. Over de drie beste wedstrijden heeft zij al 109 punten bij elkaar geslagen en ook zij zal moeilijk van de 1e plaats te verdringen zijn.

Er is nog één wedstrijd te gaan die meetelt voor het klassement: het Oost-Brabant Open op donderdag 15 september a.s.. Inschrijven is nog steeds mogelijk voor alle golfers van hcp 0 tot 54. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn elders op deze website te vinden. Dan zullen ook de prijswinnaars van de klassementen Politiegolfer en –talent van het jaar bekend worden en in het zonnetje worden gezet.

PGVHJ-klassement juli 2016