Nieuwe tussenstand PGVHJ

0
1033
NPSB golf

De stormachtige wedstrijd van Den Haag heeft een verschuiving in de tussenklassementen Politiegolfer en Politiegolftalent van het jaar teweeg gebracht. In het eerste klassement is Claudia Rietveld, die het hele seizoen al op de 1e plaats stond is naar de 2e plek verwezen door nieuwkomer Olav Christan van de eenheid Amsterdam. Een andere nieuwe speler, Nellie de Koning, bezet de 3e plaats. De verschillen zijn klein dus alles is nog mogelijk.

In het tweede klassement heeft Gijs Eerdman van de eenheid Midden-Nederland een behoorlijke voorsprong op Jan de Boer en Gerhard Bosma. Beiden geven het uiteraard niet op en hebben nog drie wedstrijden om de achterstand in te halen.

De top 32 van categorie 1 en de top 6 van categorie 2 (max handicap 24.0) kwalificeren zich voor de NPSB Masters op de Noordwijkse op 2 oktober a.s.. Deze namen zijn geel gearceerd. Let op: dit is de tussenstand van juni. De tussenstand na het Noordelijk Politie Golf Toernooi op 7 juli a.s. is leidend!

Download de PGVHJ tussenstand van juni 2017, klik HIER

En om misverstanden te voorkomen: de klassementen leveren weliswaar de kwalificaties maar er moet ook voor Noordwijk gewoon inschrijfgeld worden betaald. Weliswaar een scherpe prijs maar toch…

Tot ziens op De Gelpenberg op 7 juli a.s.!