NK Badminton 2016

0
2238
overzicht-NK-Badminton-Politie-3

Titels voor Sabar Lapre (eenheid Rotterdam) en Bianca de Vree (PDC)

NK Badminton Sabar Lapre
Sabar Lapre

Vrijdag 8 april werd op het Politie Trainings- en Opleidingscentrum van Amsterdam wederom het Nederlands Kampioenschap Badminton voor politiemedewerkers gehouden.

Om stipt 9 uur werd begonnen met alle enkelspelen in de vier categorieën, 1=landelijk niveau, 2=hoog regioniveau 3=recreanten en 4=beginnende badmintonners. Volgens het programma duurden de enkelspelen tot 12.30 uur, waarna werd begonnen met de mannen- en vrouwendubbels. Rond 15.00 uur was het de beurt aan de mixen.

NK Badminton Bianca de Vree
Bianca de Vree

Zoals het programma voorschreef, zo ging het ook in de praktijk. De 70 deelnemers die zich hadden ingeschreven konden allemaal veel partijen spelen doordat nagenoeg alle onderdelen in poules gespeeld werden. Na een aantal jaren geen inschrijvingen in de herenenkel categorie 1 te hebben gehad, was er dit jaar toch een mooie poule. De titel ging naar Sabar Lapre van de eenheid Rotterdam en de damesenkel titel ging ook dit jaar weer naar Bianca de Vree, werkzaam bij het PDC.

Al met al een top toernooi met wederom een grote groep collega’s van de Eenheid Oost-Brabant, die ook veel lol hadden met elkaar en op de baan. Rond 18.00 uur was de prijsuitreiking en menig collega liep enigszins mank naar hun auto toe, nu al spierpijn??

Uitslagen te vinden op badmintonnederland.toernooi.nl

Ger Tabeling Gedelegeerde badminton