NK Eventing Derby voor Politie & Koninklijke Marechaussee

  0
  1819
  paardrijden NPSB

  Altijd al eens willen proeven aan de eventing sport? Geef je dan op!

  Op zaterdag 19 augustus 2017, organiseren we met de NPSB een eventing derby op het terrein van manege de Vossenkuil in Reuver. Ben je werkzaam bij de Politie of de Koninklijke Marechaussee? Dan kan je deelnemen aan dit evenement!

  Op deze dag worden crosstrainingen verzorgd voor iedereen die zijn rijtechniek wil bijschaven, maar ook voor die genen die weinig of geen ervaring met de eventing sport hebben. Later op de dag wordt een derby verreden. Deelname is mogelijk binnen de categorieën 40, 60 en 80 centimeter. Een derby houdt in dat er een springparcours met normale hindernissen verreden wordt, gevolgd door een parcours met crosshindernissen. Dit wordt verreden in de buitenpiste van de manege. De dag wordt afgesloten met een barbecue! Ook zal na de Derby de uitslag volgen en is er voor de winnaars een prijs te verdienen!

  Algemene informatie
  Let op! Het dragen van een bodyprotector en cap is verplicht. Denk ook aan beenbescherming. Kosten voor dit evenement zijn 25 euro. Dit is inclusief de crosstraining, eventing derby en barbecue. Drankjes zijn voor eigen rekening. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan één van de twee onderdelen deel te nemen.

  Het evenement vindt plaats bij manege De Vossenkuil, Bergerhofweg 2, 5953 NR, Reuver. Zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A73. Overnachten is mogelijk, meld dit bij de organisatie.

  Schrijf je hier in en/of mail als je vragen hebt.

  Download wedstrijd flyer, klik HIER