NK halve marathon 2018 naar Venlo!

0
2723
Venloop RA 2016
Venloop RA 2016

Terwijl het lopende politie hardloopseizoen nog in volle gang is, worden plannen gesmeed voor volgend jaar. Wat is nieuw in 2018?  Na drie mooie NK’s halve marathon in Eindhoven verhuist het NK in 2018 naar Venlo! Van 21 t/m 25 maart staat Venlo in het teken van de Venloop. Terwijl de zaterdag gereserveerd is voor wandelaars, bestaat het hoofdprogramma van de zondag uit de halve marathon en een aantal bijnummers. Kortom, een weekend vol sportiviteit! De Venloop staat bekend om de gezellige sfeer en topveld. Langs de kant van de weg staan heel veel mensen de deelnemers aan te moedigen. Complete straten worden versierd.
De Venloop beleef je samen!

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel met je politie- of KMar e-mailadres aan via atletiek@politiesport.nl. Na aanmelding ontvang je een speciale link waarmee je kunt inschrijven.

Datum: zondag 25 maart 2018
Aanvang halve marathon: 14:00 uur
Kosten deelname via NPSB: 13,50 (wordt automatisch door de organisatie geïncasseerd)
Opvang politiedeelnemers: politiebureau Rijnbeekstraat op loopafstand van start/finish
* indien je het nog niet hebt ontvang je het witte politie hardloopshirt
* aandacht voor de inwendige mens
* veilige plaats om spullen achter te laten
* iedereen die de finish haalt binnen de limiettijd ontvangt als herinnering een mooi ontworpen medaille
* NK politie in de categorieën: M t/m 39, M40+, M50+, M60+, V t/m 34, V35+

www.venloop.nl

Wandelen en rollen
Naast de halve marathon op zondag, is het ook mogelijk om de zaterdag ervoor te wandelen. Voor de 6e keer op rij wordt de Venloop Wandeltocht georganiseerd met afstanden van 10 km, 20 km, 30 km en 40 km. Tevens vindt op die dag ook een Venloop Rolstoeltocht van 7,5 km plaats. De routes lopen door de gezellige en groene omgeving van Venlo met onderweg veel sfeerpunten om alle wandelaars en rolstoelers aan te moedigen en te enthousiasmeren. Zo is er een verzamelplaats waar alle afstanden voorbij komen. Afgelopen editie gaf de band Kwante Hippe hier een stoer optreden weg, konden kinderen selfies met elfies nemen, zorgde een schminkster voor kleur en glitter op de gezichtjes van onze jongste deelnemers en werd er een hapje en een drankje uitgedeeld. Voor de activiteiten op de zaterdag is geen speciale NPSB inschrijving, maar we kunnen ons voorstellen dat er desondanks wel belangstelling voor is. Mocht je mee willen wandelen of rollen, inschrijven via: www.venloop.nl/inschrijven-wandelen.

Benieuwd naar het totale vijfdaagse programma van de Weir Venloop? Bekijk dan hier de sfeercompilatie.