NK Judo 2017 Politie/Defensie in Lelystad 

0
1780
Judo-OMK-2017

Het NK judo voor politie en defensie wordt op woensdag 12 april weer georganiseerd in Lelystad.
Dit jaar wordt naast het traditionele toernooi ook een Newaza kampioenschap gehouden.
Op dit onderdeel van het NK hopen we vooral beginnende judoka’s of judoka’s die niet actief meer zijn in de wedstrijdsport op de mat te krijgen.
De combinatie politie/defensie is al jaren een garantie voor voldoende wedstrijden per klasse en ook een prima collegiale sfeer. De basis is nog steeds om op het toernooi politie en defensie gescheiden te houden maar in een klasse met weinig deelnemers wordt de combinatie gemaakt. Er is wel altijd een aparte einduitslag voor collega’s van politie of defensie.
Ook toeschouwers zijn van harte welkom in sporthal de Koploper, er is een mooie tribune en de wedstrijden zijn van dichtbij te volgen.
Wil je meer informatie over het kampioenschap of je direct inschrijven? Neem dan contact op met Thomas Leppink, thomas.leppink@politie.nl of Richard van Eijsden, richard.van.eijsden@politie.nl.

Gecombineerde trainingen
Naast het NK worden ook weer gecombineerde trainingen georganiseerd voor medewerkers van politie en defensie. De eerste data zijn bekend en de trainingen worden gehouden op de Bernhard kazerne in Amersfoort: 24/1, 21/2 en 14/3. De trainingen starten om 19.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Als je wilt deelnemen neem contact op met Thomas en/of Richard.
Het reglement voor het Newaza is hier te vinden.