NK Judo 2019 Politie/Defensie

0
1177
JUDO zwart wit

Het NK judo voor politie en defensie wordt op woensdag 27 februari 2019 weer georganiseerd in Lelystad. Ook dit jaar wordt naast het traditionele toernooi wederom een ne-waza kampioenschap gehouden. Op dit onderdeel van het NK hopen we vooral beginnende judoka’s of judoka’s die niet actief meer zijn in de wedstrijdsport op de mat te krijgen. Onderaan de pagina tref je het ne-waza reglement.

De combinatie politie/defensie is al jaren een garantie voor voldoende wedstrijden per klasse en een prima collegiale sfeer. De opzet is nog steeds om tijdens het toernooi politie en defensie gescheiden te houden maar in een klasse met weinig deelnemers wordt er een combinatie gemaakt. Er is wel altijd een aparte einduitslag voor collega’s van politie of defensie.

Ook toeschouwers zijn van harte welkom in sporthal de Koploper, er is een mooie tribune en de wedstrijden zijn van dichtbij te volgen.

Wil je meer info over het kampioenschap of wil je je direct inschrijven neem dan contact op met Claudia Zwiers, claudia.zwiers@politie.nl of Richard van Eijsden, richard.van.eijsden@politie.nl.

Download Ne-Waza reglement klik HIER