NK NPSB veldvoetbal 2017 een groot succes

0
1456
NK-NPSB-veldvoetbal-2017-01

Woensdag 3 mei was het weer zover. Het NK veldvoetbal van de NPSB wordt al een aantal jaar achtereen georganiseerd op het complex van sv Spakenburg. Hoewel het weerbericht anders voorspelde, bleef het de gehele dag droog en hebben ruim 400 politiemensen genoten van een sportieve dag.

22 ploegen verdeeld over 2 categorieën (recreanten / competitief) streden ieder op hun eigen niveau om de titel Nederlands Kampioen.

De voetballers werden ontvangen met koffie / thee en een lekkere plak cake alvorens de kleedkamers werden opgezocht. De verschillende teams streden in de poulefase om een plek in de halve finale, maar vooral bij de recreanten ging het meer om het meedoen dan om het winnen. Plezier en sportiviteit stonden daar zichtbaar centraal.

In de middag werd een lekkere lunch voor de deelnemers uitgedeeld en daarna werden de laatste poulewedstrijden afgewerkt. De gehele dag werd er muziek gedraaid op het sportpark wat de sfeer ten goede kwam.

Bij de recreanten werden de halve finales bereikt door Apeldoorn, Op veld 2, Hertogenbosch en Stichtse Vecht.

Eindstand NK 2017 (recreanten)
1. Stichtse Vecht
2. Apeldoorn
3. Hertogenbosch
4. Op veld 2

Bij de competitieve teams werden door Amsterdam, Midden Nederland, Twente en Amersfoort de halve eindstrijd bereikt. Amsterdam verloor hierin met 1-0 van Amersfoort en Midden Nederland was met 5-1 te sterk voor Twente.

Eindstand NK 2017 (competitief)
1. Midden Nederland
2. Amersfoort
3. Twente
4. Amsterdam

De prijsuitreiking werd verricht door gedelegeerde voetbal NPSB Patrick vd Lagemaat en bestuurslid NPSB Ben Zegwaard.

Alle deelnemers werden tijdens deze prijsuitreiking voorzien van heerlijke gebakken vis. Al met al een zeer geslaagde dag en Spakenburg bedankt voor de gastvrijheid en tot volgend jaar.