NK tafeltennis 2020

0
1477
NK tafeltennis 2020

Op 10 januari was het alweer tijd voor de 42e editie van het NK tafeltennis. Na een dipje in het aantal deelnemers ziet de organisatie de laatste jaren het aantal deelnemers voortdurend stijgen. Ruim veertig deelnemers waren aanwezig in de mooie speelzaal in Hattem.

NK tafeltennis 2020’s Morgens werd gestart met het enkelspel in de klassen A, B en C. Zo rond het middaguur werd even gepauzeerd voor een goed verzorgde lunch, waarna de deelnemers werden getrakteerd op een fantastische tafeltennisshow door MJ tafeltennis. De heren lieten naast fantastische rally’s ook zien dat je tafeltennis ook kunt spelen met andere dingen als een tafeltennisbatje. Zo werd er gespeeld met een koekenpan, een barkruk en een minibatje zo groot als een €2,- geldstuk. Tot ieders verbazing lukte dit ook nog allemaal.

Ook volgde nog uitleg over bepaalde technieken en effecten. Deze konden de spelers en speelsters direct in de praktijk brengen in hun vervolgwedstrijden om het kampioenschap.
In de C-klasse ging de 1e prijs naar Cedric v/h Schip die Thom Steenbergen naar plaats 2 verwees. 3e werd Max Kluitman voor Guido Enschen.
In de B-klasse ging de strijd om plek 3/4 tussen oudgedienden Rini Heesbeen en Rob Groenen waarbij eerstgenoemde de wedstrijd met 2-1 wist te winnen. De finale ging tussen Gerard Regterschot en Bart van den Akker. Hier was het Bart die met 2-0 wist te winnen en zo winnaar werd van de B-klasse.

In de A-klasse was het wederom Vincent Blom die zijn titel wist te prolongeren. Hij won in de finale overtuigend met 3-0 van Jeroen Schoonewille. De strijd om plaats 3 en 4 was wel erg spannend. Matthijs Assman wist met 3-2 te winnen van Bert Steur.

Het dubbel werd in twee klassen gespeeld. Winnaars in de B/C klasse waren Willem Kwappenberg en Thom Steenbergen terwijl in de A-klasse Vincent Blom en Mia Alting de 1e prijs binnensleepten.
Na afloop werd er door een groep van 20 deelnemers nog genoten van een heerlijke diner.