NK Tennis 2021

0
898
tennis-npsb

Na een jaar afwezigheid gaat het in 2021 weer gebeuren. De NPSB organiseert het NK tennis.
Dit NK is toegankelijk voor collega’s van de politie en de marechaussee. En ook collega’s die reeds van hun pensioen genieten zijn van harte welkom.

In 2020 hadden we dit toernooi voor de 10e keer willen organiseren, maar helaas moest het door corona afgelast worden. Daarom willen we er in 2021 alsnog een mooi jubileumjaar van maken, noteer woensdag 9 juni alvast in de agenda.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als iedereen die de afgelopen jaren heeft meegedaan aan het NK ook aan deze jubileumeditie gaat deelnemen. En heb je nog nooit meegedaan maar lijkt het je wel erg leuk? Meld je dan aan en ongetwijfeld word je enthousiast van dit sportieve evenement. Je kunt je met partner opgeven, maar ook individueel indien je geen partner hebt. We zullen dan kijken of we collega’s aan elkaar kunnen koppelen.

Speelsterkte is voor deelname niet van belang. Dit toernooi wordt georganiseerd voor tennissers met een speelsterkte van 1 t/m 9. Het voornaamste doel van deze dag is om een actieve en ontspannen dag met je collega’s te beleven. Er zullen kampioenen zijn in iedere speelklasse.

Het enige vereiste is dat je op woensdag 9 juni 2021 beschikbaar bent van 08:30 tot 17:00 uur. De locatie waar het NK gaat plaatsvinden is bij het Tulip Tennis Center in Hilversum.

Deelname aan het NK tennis gebeurt op vrijwillige basis. Het is belangrijk om te weten dat dit geen diensttijd is. Wel kan hiervoor de sport stimuleringsbijdrage van de werkgever ingezet worden.

Heb je interesse en wil je graag een uitnodiging ontvangen?
Stuur een mail naar NP NK Tennis nk-tennis@politie.nl
Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en ook je speelsterkte enkel en dubbel.

2021 is niet alleen een jubileumjaar voor het NK. Ook wordt er dit jaar weer een EK georganiseerd. Om een tipje van de sluier op te lichten: Het EK wordt gehouden van 1 t/m 8 augustus 2021 in de Duitse stad Munster. Mocht dit je als muziek in de oren klinken, zorg dan dat je er zeker bij bent op het NK van 9 juni.

De afgelopen jaren hebben Josje Konings-Hemmen, Joke Beem en Karin Waterkamp de organisatie van het toernooi op zich genomen, maar dit jaar zijn er wat wijzigingen in de organisatie. Dit omdat Joke al wat jaren met pensioen is en ook Josje vanaf 2021 wil gaan genieten van haar pensioen. Binnen Oost-Brabant heeft Karin 2 enthousiaste collega’s gevonden die graag deel uitmaken van de organisatie. Dat zijn Glenn Kerkhofs en Mariska Wijlaars. Glenn is voor degenen die vaker hebben deelgenomen een bekend gezicht. Mariska is een nieuwkomer maar is zeker zo gedreven en enthousiast als Glenn en Karin.
We hopen op een massale opkomst op dit mooie sportieve evenement!