NK zaalvoetbal 2019

0
998
NK zaalvoetbal 2019

Op 29 maart 2019 was het weer zover: het NK zaalvoetbal voor politieteams stond op het programma. Dit jaarlijks terugkerend NPSB evenement werd gehouden op het complex van Olympos te Utrecht. Maar liefst 18 teams deden mee en streden in de competitieve dan wel recreatieve poule om de titel Nederlands Kampioen zaalvoetbal politie.

NK zaalvoetbal 2019

De wedstrijden begonnen omstreeks 09.00 uur en werden gespeeld in drie hallen tegelijk. Het mooie weer en fijne temperatuur maakten dat de teams tussen de wedstrijden door lekker buiten konden zitten, wat ervoor zorgde dat collega’s uit het hele land met elkaar aan de praat raakten. Muziek op de achtergrond en de dag was eigenlijk al geslaagd!

Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de recreanten van het Amsterdamse team. De competitieve poule werd gewonnen door het team van Den Haag, dit team mag zich dan ook een jaar lang Nederlands Kampioen noemen!

Volledig volgens traditie wordt in maart 2020 het volgende NK zaalvoetbal georganiseerd. Houd de website en/of de evenementenkalender in de gaten en geef je team op.