NPSB afdelingen atletiek en survival organiseren clinics

0
1269
aoc verslag

Na een periode zonder evenementen komt er iets meer vrijheid om samen te sporten. Daar maken wij dankbaar gebruik van! En zolang er nog geen evenementen mogelijk zijn doen we het nét even anders! Binnenkort kun je meedoen aan een van onze kleinschalige clinics. Voorlopig hebben we twee dagen gepland, maar als het een succes blijkt, dan volgen er meer!

Zaterdag 20 juni
 
ochtendprogramma  middagprogramma
Hardlopen voor beginners Hardlopen (techniek/kracht/duur)
Klimmen voor beginners Combi-klim training
Yoga
Zaterdag 4 juli
 
ochtendprogramma  middagprogramma
Hardlopen voor beginners Hardlopen (techniek/kracht/duur)
Klimmen voor beginners Combi-klim training
RCVRYrun

We kunnen ons voorstellen dat RCVRYrun vragen bij je oproept. Wil je weten wat het inhoudt? Klik dan op de link in het overzicht van clinics of onderaan dit bericht. De training op 4 juli wordt verzorgd door Miranda Boonstra, 16-voudig Nederlands kampioen op verschillende atletiekdisciplines en bedenker en oprichter van RCVRYrun.

Tijden
Het ochtendprogramma start om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur. Het middag programma is van 13:00 tot circa 14:30 uur.

Voor wie?
Het ochtend programma is speciaal bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met een van de aangeboden takken van sport. Voor het middagprogramma dien je te beschikken over een basisconditie. Vind je hardlopen leuk, wil je meer leren over looptechniek en houd je circa 5 kilometer achterelkaar hardlopen vol? Dan is de hardlooptraining echt iets voor jou. Beschik je over enige klimervaring en wil je een uitdagende allround klimtraining meemaken? Dan is de combi-klimtraining een aanrader!

Programma voor kinderen
Speciaal voor kinderen van deelnemers is er tijdens het ochtend- én middagprogramma een kids hardlooptraining. Hier kunnen maximaal 12 kinderen aan deelnemen. Deze kennismakingstraining met het hardlopen is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Aanmelden is noodzakelijk, deelname is gratis en inclusief iets lekkers. Geen oppas? Geen probleem, neem je kind(eren) gezellig mee!

Kosten/locatie
Deelname kost slechts 5 euro en is inclusief koffie met een verantwoorde lekkernij.
Locatie: Politie Trainingscentrum Overamstel (PTO), Ouderkerkerdijk 150, Amsterdam. Vanwege de coronamaatregelen werken met een maximum aantal deelnemers per clinic. Heb je belangstelling om mee te doen? Meld je nu aan onder vermelding van datum en clinic!

Aanmelden / vragen: atletiek@politiesport.nl

https://www.rcvryrun.nl/hardlopen-bij-kanker/