NPSB Archery 3 D Bergeijk 2018

0
970
NPSB-Archery-Fita-Wedstrijd

Op zaterdag 26 mei is de eerste wedstrijd meetellend voor het NK 3D archery geschoten in Bergeijk. Onder een stralende zon en gelukkig de nodige beschutting van het bos, hebben onze schutters de 32 doelen goed weten te raken.

3D Dieren
De (doelen) dieren varieerden van een mol tot een Grizzly beer en de afstanden van 5 tot 50 meter. Weer een heel gezellige dag en mooie resultaten. In de Long Bow klasse bleef Martin van der Kroef Jan Van Alebeek. Han van Triest won in de klasse Compound en Peter van der Linden in de klasse Recurve. De houtschutters hebben er weer een spannen de strijd van gemaakt, Joachim Mulkens eerste, Frank van Soelen twee en Ad van de Ven nummer drie. Het Nederlands Kampioenschap, in de diverse klasse, zullen pas op zaterdag 25 augustus beslist worden tijdens de tweede wedstrijd in Poppel.

Komende vrijdag 1 juni is onze volgende Archery wedstrijd. Dit betreft de FITA 900 en de Short Metric.
Beide een target wedstrijd over langere afstanden, FITA 60, 50 en 40 meter en de Short Metric over 50 en 30 meter. Deze wedstrijden zijn gratis te bezoeken op het veld van de Archery Farm in Baarschot. Aanvang wedstrijden 10.00 uur.

Kom eens kijken
Geïnteresseerd in de handboogsport? Werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee? Actieve uitvoerende of ondersteunende dienst of gepensioneerd? Neem contact op met Peter van der Linden 06-15018696 of via archery@politiesport.nl