NSG mountainbiketocht Milsbeek 2021

0
1775
MTB toertocht Milsbeek-2017

Op vrijdag 29 oktober 2021 wordt voor de 25e keer de NSG mountainbiketocht in Milsbeek georganiseerd. De JustMBK is een besloten mountainbiketocht voor personeel van DJI/GW (NSG-sport) en politie (NPSB). Editie 2021 kent waarschijnlijk vier afstanden: 35-45-60-70 km. De tocht doet o.a. het Reichswald, Nederrijk, Mookerheide en de vernieuwde MTB route aan. Deze route is nu al de nummer 1 op MTBRoutes.nl! De route heeft de nodige hoogtemeters en is dus pittig te noemen. Mooie uitdaging dus en gegarandeerd veel fietsplezier!

Dit jaar zijn we weer te gast bij de voetbalvereniging van Milsbeek aan de voet van de St. Jansberg.

De organisatie is in handen van de PI Grave. Wees er snel bij want vol=vol en we kunnen slechts 175 politiedeelnemers toelaten. Het inschrijfgeld is evenals voorgaande jaren slechts 7 euro voor de deelnemers van de NPSB. Hierbij inbegrepen is een zeer goede bevoorrading onderweg bij de pauzelocatie en na afloop weer een warme lunch.

Afhankelijk van de in oktober geldende coronamaatregelen, kan het zijn dat de organisatie enkele aanpassingen moet doorvoeren. Verder blijft alles bij het oude. Blijf de ontwikkelingen over de coronamaatregelen dus nauwlettend volgen. Eventuele aanpassingen of mededelingen alsmede de nodige informatie is binnenkort te vinden op www.justmbk.nl

De inschrijving is inmiddels geopend, schrijf je in via onderstaande inschrijflink. Deze link wordt ook geplaatst op www.justmbk.nl.

https://inschrijven.nl/form/2021102950272-nl