Op zoek naar nieuwe spelers

0
1836
Basketbal-NPSB-zoekt-nieuwe-spelers

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe spelers, maar nu in het bijzonder.
Afgelopen september hebben wij met het heren team de eer van de politie Nederland mogen verdedigen in Athene, nadat wij ons in IJsland geplaats hadden voor het eindtoernooi.

Uiteraard proberen we op zoveel mogelijk leuke toernooien en oefenwedstrijden in het binnen -en buitenland te spelen, maar het EK is voor ons prioriteit nummer 1. Dit toernooi wordt eens in de vier jaar gehouden en dit toernooi is dan ook het punt waar we naar toe werken.

Het laatste EK is net achter de rug, een mooie tijd dus om nu te kijken waar we staan, wat we kunnen verbeteren en om vervolgens weer op te gaan bouwen.

Om te kunnen bouwen zijn we altijd op zoek naar spelers, die op een leuk niveau kunnen ballen.
Gedurende het jaar trainen we 1x per maand samen, dat doen we op het IBT-centrum in Almere.

Heb je interesse? Neem dan contact op met ons en we verwelkomen je graag op de eerst volgende training in Almere!

Damesteam,

De activiteiten van ons damesteam is enige tijd geleden door omstandigheden in overleg in stil komen te liggen.
We denken dat het tijd is om dit weer op te pakken. Voor de dames geldt dat er in 2019 een EK gehouden zal worden. Kortom, 2 jaar om hier een team voor neer te zetten. Dat lijkt misschien ver weg, maar in de praktijk blijkt dat snel te gaan.

We hebben gedelegeerde, we hebben een coach die in ieder geval er voor opstart zal zijn, maar we hebben nog niet genoeg speelsters. Om goed te kunnen trainen, hebben we minimaal 8 speelsters nodig. Dit aantal loopt hopelijk wel op gedurende de tijd, maar het zou een mooi begin zijn.

Er is nu nog geen trainingsdatum voor de dames bekend, maar geef je bij ons op, dan kunnen we hopelijk zo snel mogelijk van start!

We hopen snel van je te horen om zo samen met collega’s uit het hele land, de mooiste sport die er is te kunnen beoefenen.

Steven van Baal (steven.van.baal@politie.nl of 06-19279945)
Thijs Eiten (thijs.eiten@politie.nl) of 06-52398798)

Download poster, klik HIER!