OPEN NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VAN DE N.P.S.B.

0
1844

13 DECEMBER 2014

21e INTERNATIONAAL BOSCH BASKETBAL TOERNOOI

TEVENS

17e OPEN NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VAN DE N.P.S.B.


’s-Hertogenbosch, augustus 2014

Onderwerp: Uitnodiging Basketbaltoernooi 2014.

Beste mede ‘ballers’.

Op zaterdag 13 december 2014 wordt door de politie ’s-Hertogenbosch, voor de 21e maal een Internationaal Basketbaltoernooi voor politie- en justitiepersoneel georganiseerd in Hazelaar te Rosmalen.
Zoals U al in de kop heeft al heeft kunnen lezen is dit tevens het 17e Open Nederlands
Kampioenschap vanuit de N.P.S.B.

Voor de deelnemers vanuit de politie gelden de N.P.S.B. regels. Na ontvangst van Uw inschrijfgeld en Uw inschrijfformulier bent U pas definitief ingeschreven. Door ervaringen uit het verleden is er wel een extra voorwaarde geformuleerd. Elk politie of justitie team (al dan niet in combinatie) moet bestaan uit meer politie en justitie mensen dan uit gastspelers. (b.v. bij een team van 7 personen 5 politie-justitie collegae en 2 gastspelers.

Het inschrijfgeld bedraagt € 65,– per deelnemend team.
Het is mogelijk om met een gemengd team mee te doen.
Alle organisatoren van basketbaltoernooien hebben last van last minute afzeggingen. Het dringende verzoek is om ondanks mogelijk vele afzeggingen binnen Uw team, toch af te reizen naar Den Bosch. Zo behoeft mogelijk, door samenvoegingen, maar één team te schrappen ipv twee.

Inschrijven kan tot en met 21 november 2014. Inschrijven kunt U zich per e-mail poltiebasketbal@gmail.com, De volgorde van binnenkomst is bepalend voor Uw deelname.
Voor het inschrijven kunt U gebruik maken van het inschrijfformulier, klik hier om te downloaden.

Het inschrijfgeld dient U over te maken op ING 752448919 t.n.v. E. Haverhals te Rosmalen, onder vermelding van ‘Toernooi 2014’. IBAN: NL10INGB 0752448919 BIC: INGBNL2A

INLICHTINGEN EN OPGAVE:
Ernie Haverhals, Tel.: 06-53969960
e-mail: ernie.haverhals@brabant-noord.politie.nl of politiebasketbal@gmail.com
Of kijk op: www.politiebasketbal.nl