Politiesporters aan de start van virtuele IJsselsteinloop

0
594
Cynthia
Cynthia

Ingegeven door de coronacrisis deed in 2020 het virtueel hardlopen zijn intrede op de nationale atletiekkalender. Het is een leuke manier om op afstand toch samen aan de start te staan. Ook de organisatie van de IJsselsteinloop tuigde een virtuele editie op. Deelnemers konden tijdens het afgelopen Pinksterweekend in eigen omgeving 5, 10 of 21.1 kilometer lopen. En omdat wij elk jaar van de partij zijn bij de IJsselsteinloop, riepen wij collega’s op om in het bekende witte politie-hardloopshirt deel te nemen.

Verschillende collega’s gaven gehoor aan de oproep en liepen herkenbaar als politiesporter, in weer en wind hun kilometers.
Van een drietal deelnemers ontvingen wij een foto. Zo wist Dik (PDC) ondanks het slechte weer een persoonlijk record te lopen op de halve marathon en ook Marit (PDC) en Cynthia (Amsterdam) volbrachten deze afstand. Allemaal gefeliciteerd met jullie mooie prestaties!

Voor iedereen die tijdens het Pinksterweekend als ambassadeur van de politiesport deelnam: bedankt voor je inzet! Hopelijk kunnen we de coronacrisis binnenkort achter ons laten zodat we live met elkaar aan de start kunnen staan!