Rugby benefietwedstrijd zaterdag 4 november

0
1151
3e-Nederlands-Kampioenschap-Politierugby

Na orkaan Irma is de schade op St. Maarten aanzienlijk. Het eiland heeft een grote behoefte aan hulp. De impact van orkaan Irma op St. Maarten is enorm. Volledig omgewaaide palmbomen, huizen zonder dak, overal puin. Orkaan Irma heeft een ravage van ongekende omvang achtergelaten. Daarom slaan de Amstelveense Rugby Club en de NPSB de handen ineen om geld op te halen voor St. Maarten. Dit doen zij door middel van een benefietwedstrijd zaterdag 4 november a.s. In deze wedstrijd neemt de selectie van ARC het op tegen het nationale politie rugbyteam te Amstelveen, Sportlaan 25a.

U kunt samen met ons het goede doel steunen door geld te doneren in één van onze collectebussen. De collectebussen zullen te vinden zijn bij de ingang van de Amstelveense Rugby Club en zullen tijdens en na de wedstrijd rondgaan. Na afloop van de wedstrijd zal er tevens een loterij plaatsvinden waarin geweldige prijzen te winnen zijn. Lootjes hiervoor worden verkocht op de dag zelf.

Wij willen u van harte uitnodigen om deze bijzondere dag bij te wonen. Er worden twee wedstrijden gespeeld, zo zal de dag beginnen om 15:00 uur met de eerste wedstrijd. Om 16:30 uur zal de benefietwedstrijd starten, gevolgd door de loterij. Aansluitend vindt er een feest plaats met het thema “caribbean night”. Tussendoor bestaat de mogelijkheid om te eten bij ARC.

Voor de loterij zijn wij nog op zoek naar mooie prijzen. Bent u of kent u iemand die zich geroepen voelt om hiervoor iets te doneren, mail dan naar marcomm@arcrugby.nl.

We zien u graag 4 november!