Rugzakrun

0
2007
Rugzakrun-27-september-2020

VOOR DOORZETTERS MET DROMEN
profileRugzakrun
Als fanatiek hardloper doe ik graag mee aan deze uitdagende loop! Met mijn deelname wil ik collega’s uitdagen om ook mee te doen en geld in te zamelen voor HandicapNL. Daag je collega’s uit en ga deze sportieve uitdaging aan! Sta samen met mij op 17 mei aan de start in Doorn! Ik zal mijn rugzak vullen met zand en zo mijn afstand volbrengen. 

JIJ OOK? Schrijf je in op www.rugzakrun.nl!

Gert-Jan Halleen

Doe op zondag 27 september mee met de allereerste editie van de HandicapNL Rugzakrun. Een stoere en uitdagende run over de prachtige bospaden en uitgestrekte heidevelden van de Utrechtse Heuvelrug.

Tijdens deze unieke run, die uiteraard geheel toegankelijk is voor iedereen, leg je 3, 10 of 21 kilometer af met een rugzak met zand. Het parcours loopt dwars door oer-Hollands boerengebied afgewisseld met prachtige bossen, duinen en heides. Onderweg passeer je het statige Slot Zeist en stoere heidegrazers. Of je het parcours nu wandelt, rent of rolt; samen staan we aan de start. Met elkaar gaan we de uitdaging aan en zamelen we geld in om de dromen van ruim 2 miljoen mensen met een handicap waar te maken.

WAAROM DE RUGZAK?

Tijdens de run draagt iedereen een rugzak. De rugzak met zand staat symbool voor het doorzettingsvermogen van mensen met een handicap om iedere dag weer de gewone, vanzelfsprekende dingen voor elkaar te krijgen. Tijdens de Rugzakrun verleggen we met elkaar onze grenzen. Hoeveel kilo zand je in je rugzak schept, dat is helemaal aan jou.

DOORZETTERS MET DROMEN

Met het geld dat we inzamelen helpen we ruim 2 miljoen Nederlanders met een handicap. Zij verleggen dagelijks hun grenzen om hun dromen te bereiken. Hele gewone dromen. Zoals Daan (29) die zijn studie weer oppakt na het oplopen van ernstig hersenletsel en droomt om in 2022 de marathon van New York te lopen. Of Teun (12) die wil voetballen in een voetbalteam, terwijl hij lichamelijke beperkingen heeft.

VRAAG FAMILIE, VRIENDEN EN COLLEGA’S OM JOU TE SPONSOREN.

DOE MEE EN SCHRIJF JE IN! RUGZAKRUN.NL