Run Winschoten 10 september 2016

0
1880
run-winschoten-10-september-10x10-divers
run-winschoten-10-september-10x10-egbert-oosterhoff
10×10 Egbert Oosterhoff

Ook in 2016 heeft de politie meegedaan aan de RUN in Winschoten. Dit jaar stonden twee teams aan de start van de 10×10 kilometer estafette. Daarnaast durfden enkele collega’s het aan om solo 50km af te leggen. Het beloofde een warme dag te worden en dat hebben we gemerkt. De zon liet zich al vroeg zien en bleef gedurende de hele dag ons begeleiden tijdens de kilometers. Het was prachtig om te zien dat toeschouwers van alle kanten aan kwamen met water om de lopers te helpen.

De sfeer van de RUN Winschoten is voor ons als organisatoren elk jaar een sterke motivatie om ons in te zetten voor deze dag en ook dit jaar konden wij met een voldaan gevoel naar huis. Helemaal nadat bleek dat wij met onze teams als tweede en derde geëindigd waren in de klasse 112 hulpverleningsdiensten. De trots was dan ook groot om de bokalen in ontvangst te mogen nemen.

Voor ons als organisatie is er het beslismoment geweest om te gaan stoppen met het organiseren van de NK 10X10 voor politie. De afgelopen jaren bleek het steeds moeilijker om politieteams uit het land naar het voor ons mooiste hardloopevenement te krijgen. Onze dank gaat dan ook uit naar Egbert Oosterhoff en Henk Bos die zich jaren als katalysator voor deze NK vorm hebben ingezet.

Wij gaan wel door met het organiseren van deelname aan de 10X10 estafette bij de RUN 2017 voor politiemedewerkers!

Dus denk jij dat het jou ook wel leuk lijkt om in estafettevorm mee te doen aan de RUN 09 september 2017, neem dan gerust contact met ons op!

Nieuwsgierig naar de RUN Winschoten, kijk dan ook eens op: www.runwinschoten.nl

Voor informatie/opgave 2017:

Esther van de Bund
esther.van.de.bund@politie.nl
Kim Backström
kim.backstrom@politie.nl