Schrijf je in voor het NK Survival Politie

0
1754
Poster NK Survival Run Vlaardingen 2017

Het Nederlands Kampioenschap Survival Politie/KMAR vindt dit jaar plaats op zondag 4 juni 2017. De nieuwe locatie is de mooie Broekpolder in Vlaardingen. Het gebied is water- en bosrijk en leent zich uitstekend als basis voor een spetterend NK Survival.

Deze Survivalrun staat bekend om de leuke sportieve sfeer, het gevarieerde parcours en de mooie omgeving (met veel water, touw en blubber!). Op het ruim 12,5 én 7 kilometer lange parcours zijn de deelnemers per fiets goed te volgen. Verder ontbreekt het bij de start/ finish aan niets. Afgelopen jaren was het weerbeeld gevarieerd; circa 15-20 graden, afgewisseld met stevige regenbuien tot prachtig voorjaarsweer. Ook hier spelen de elementen dus zeker een rol…

Meedoen?
Dit NK wordt georganiseerd door de Stichting Survival Vlaardingen en ondersteund door de stichting NPSB. Vanaf rijksweg A20, afslag Vlaardingen West (8), zie je het complex al liggen. Men kan strijden voor de titel in de categorie wedstrijd koppelrun van 12,5 km en de teamrun (4 personen) van 7 km. Schrijf je in voor dit NK Politie Survival via de website www.survivalvlaardingen.nl en ontvang 5 euro korting op het inschrijfgeld.

Vragen over deelname aan dit NK ? Stuur een mail naar michel.hagenbeek@politie.nl